Vanlig onsdag!!

Hej å hå!

Kom till skolan fem minuter innan vi började typ. Så jag tog mig tid att skriva nått jätte nödvändigt här, De jag e bra på!

Igår var vi ju på opera/teater/musikal/film  med klassen. Den var seg. Inte som jag väntat mig, men väldigt seg. Kanske inte så konstigt om man sitter i den där salen i 3h typ. Inget jag frivilligt kommer att gå på i framtiden iallafall. Men vår trogne Lilla vänn Riina-Maria såg allt ut att gilla denna opera/teater/musikal/film väldigt mkt så henne ser ni nog där fler gånger.


När jag kom hem, vid 23. Så var det så himla härligt och komma hem när mamma hade gjort en semla åt mig och ställt i frysen. Så himla söt. men Ludvigs mammas semlor är allra godast - lovar! Hon lägger i sylt istället för den äckliga mandelmassan ♥


Åh när du håller mig så tätt intill

Halli Hallå bloggen!!

Idag är det torstag och en helt underba dag!! Jag och johan steg upp med tuppen, klockakn var 05,42 när vi klev upp. Vi började med en statidg frukost som vi proppade i oss i att nafs. klockan bara rusade iväg och vi var tvungna att börja vandra till skolan.  Vi började med en helt underbar lektion där jag som vanligt glänste lite mer än alla andra :) Sedan var det dags för lunch. Det blev ett häligt lunch möte nere i matsalen där johan som vanligt hade många bra idér. Denna gången var det mycket bra argument angående folkäkningen i världen.

Mätta och belåtna gick vi vidare mot en ny spännande lektion. Info B stod på schemat. Som vanligt så gör jag och Johan allt för att lysa upp tillvaron lite extra!! Vi satt nämligen och skickade sms till Amanda, men hon visste inte att det var vi ;) vi gav henne massa med ledtrådar men hon förstod inte vem det var :D (ST) När vi tillslut berättade att det var vi som satt 2 meter ifrån henne och skickade alla sms blev hon oerhört generad och hon skämdes nog lite...

Nä nu kan jag inte sitta här och svamla, jag ju framtiden att tänka på!!

Hejsvejs

// Er favorit bloggare

RSS 2.0